Dazer: de perfecte ultrasone hondenverjager
 
Noorwegen
Zweden
IJsland
Faeröer
Denemarken
Ierland
Groot-Brittannië
Duitsland
Frankrijk
Spanje
Zwitserland
Europa series
Wollen truien
Overig aanbod
 

Dazer IIHond bijt man? Man bijt hond! Met de Dazer onder handbereik geen last meer van agressieve honden. De één vraagt naar een hondenfluitje, de ander naar een hondenverjaagapparaatje, soms is het een zendertje met een hoge piep, of een instrument tegen blaffende honden. Uiteindelijk bedoelt iedereen de Dazer.

Angst voor honden verdwijnt; een druk op de knop van het zendertje en de boze hond maakt rechtsomkeert. Wandelen, fietsen, hardlopen, op bezoek gaan en een blokje om wordt met de Dazer op zak weer een plezier.
Ideaal voor wandelaars, joggers, fietsers en vogelliefhebbers. Maar ook voor postbodes, krantenbezorgers, meteropnemers, deurwaarders, dierenartsen, huisartsen en de tuinman.

Het zendertje van de Dazer werkt op een vervangbare 9 volt alkaline batterij. Deze is goed voor ruim 1000 keer een signaal ofwel 2-4 jaar gebruik. De Dazer zelf gaat veel langer mee.

De Dazer weegt slechts 130 gram inclusief een bevestigingsclip en heeft de afmeting van een mobieltje. Het zendertje geeft een ultrasone geluidstrilling en is voor mensen niet hoorbaar en bij normaal gebruik onschadelijk voor honden.
Val een lieve trouwe viervoeter er niet mee lastig. Deze zal nauwelijks reageren maar het geluid wel als vervelend ervaren.

Meer weten over de Dazer ?
Klik op onze speciale website
www.dazer.nl of www.dazer2.de

 

 

 

De Wandelwinkel
Bergkerkplein 5
7411 EN Deventer

0570 615077
info@dewandelwinkel.nl

Routebeschrijving

Bestellen
Hoe kan ik kaarten en boeken bestellen?

ma Gesloten
di Gesloten
wo 11.00 - 17.00
do 11.00 - 17.00
vr 11.00 - 17.00
za 11.00 - 17.00
zo Gesloten

Kamer van Koophandel
24374232

Btw-nummer
NL0016.64.532.B62

Nordeca

Kartverket

Den Norske Turistforening

Logo Svenska Turistföreningen

Logo Devold

 

de Wandelwinkel Startpagina de Wandelwinkel